ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων δυναμικού ή στατικού περιεχομένου. Είτε θέλετε να αναπτύξετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή να δημιουργήσετε έναηλεκτρονικό κατάστημα, χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα μπορείτε να βασίζεστε για την καλύτερη εμφάνιση σας μέσω Internet. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με επαγγελματικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η διαδικτυακή αγορά ολοένα και μεγαλώνει, μην μείνετε τελευταίοι. Κλείστε ραντεβού σήμερα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία.

Περισσότερα
Digital advertising

Σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε διαδικτυακές εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ξεχωρίστε την διαφορετικότητα από τους ανταγωνιστές σας και εισάγετε τα προϊόντων και τις υπηρεσίες σας στην νέα εποχή. Μαζί θα δημιουργήσουμε τα εργαλεία που θα κάνουν πράξη τα όνειρα σας. Μαζί θα συνδέσουμε τους παλιούς πελάτες σας με καινούριους για τη σωστή ανάπτυξη σας.

Στην περίπτωση των διαδικτυακών εφαρμογών όλα μπορούν να υλοποιηθούν. Ελάτε να πραγματοποιήσουμε την ιδέα σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για την παρουσίαση της επιχείρισης σας στο διαδίκτυο, σχεδόν πάντα χρειάζεστε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένων ή αλλιώς CMS. Μερικές φορές πάλι, δε μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας είτε γιατί αυτές απαιτούν προσαρμοσμένα και περίπλοκα δεδομένα ή γιατί τα δεδομένα που παρουσιάζετε απαιτούν ασφάλεια που δεν μπορούν να καλύψουν τα απλά CMS. Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να χτίσετε την εφαρμογή σας.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
icon-marketing-sales

Το πρώτο βήμα στην επιτυχία ενός e-commerce site είναι η επιλογή της κατάλληλης e-commerce πλατφόρμας. Υπάρχουν πολλά συστήματα e-commerce όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός eshop, λίγα είναι όμως αυτά που πληρούν τις ανάγκες της επιχείρησης και παράλληλα είναι εύκολα στη διαχείριση τους. Ελάτε να σας παρουσιάσουμε το πιο πλήρες σύστημα διαχείρισης ενός e-shop, με την πιο εύκολη και γρήγορη χρήση και τέλεια συμβατότητα με τις μηχανές αναζήτησης.

Κλείστε σήμερα ραντεβού και μάθετε από κοντά το τέλειο εργαλείο που θα απογειώσει τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

Learn More
Get A Quote

Οι κατάλληλοι συνεργάτες για την διαδικτυακή σας επιτυχία.

ABOUT US

Prestashop Experts

Κατασκευή eshop με μια από τις καλύτερες e-commerce πλατφόρμες στην παγκόσμια αγορά. Εύκολη διαχείριση προϊόντων & παραγγελιών. Όλη η ελληνική αγορά 2 κλικ μακριά.

E-commerce Consulting.

Εξειδικευόμαστε στην διαχείριση ηλεκτρονικών πωλήσεων 15 χρόνια. Μπορούμε να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες που έχετε στο e-shop σας και να αναπτύξουμε την παραγωγικότητα της επιχείρισης σας.

Κανάλια Marketing

Τα κανάλια που χρειάζεται να διαφημίζεστε έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε να τα διαχειρίζεστε όλα.

Όλες οι υπηρεσίες και οι τεχνολογίες που χρειάζονται για την διαφήμιση και την κατασκευή ιστοσελίδας

Advertising Network: Η υπηρεσία όπου οι διαφημίσεις αγοράζονται κεντρικά μέσω μιας εταιρείας, και εμφανίζονται σε πολλαπλές ιστοσελίδες που έχουν συνεργασία με την εταιρεία για ένα μερίδιο των εσόδων που προέρχονται από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο site τους.

Web 2.0: Ο όρος που αναφέρεται στην 2η γενιά υπηρεσιών Internet. Αυτή περιλαμβάνει εργαλεία αλληλεπίδρασης με το χρήστη και επιτρέπει τη συνεργασία και την ανταλλαγή online πληροφορίών, όπως Social Media, Wikis & Communication tools.

SEO: Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι όλες οι ενέργειες σχετικά με τον συντονισμό της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να καταλαμβάνει υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης (λέξεις-κλειδιά) που στοχεύουμε.

Rich Media: Ο όρος ψηφιακής διαφήμισης όπου περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως βίντεο, ήχο, ή άλλα στοιχεία που ενθαρρύνουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να συνεργαστούν με το περιεχόμενο.

Είμαστε εδώ για να απογειώσουμε την επιχείρηση σας!

Μέσα από καινοτομία, δημιουργικές ιδέες και απόλυτη αποφασιστικότητα.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!