ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων δυναμικού ή στατικού περιεχομένου. Είτε θέλετε να αναπτύξετε την διαδικτυακή σας παρουσία ή να δημιουργήσετε έναηλεκτρονικό κατάστημα, χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα μπορείτε να βασίζεστε για την καλύτερη εμφάνιση σας μέσω Internet. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με επαγγελματικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η διαδικτυακή αγορά ολοένα και μεγαλώνει, μην μείνετε τελευταίοι. Κλείστε ραντεβού σήμερα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία.

Περισσότερα
Digital advertising

Με την διαδικτυακή διαφήμιση επιτυγχάνουμε την επέκταση του μάρκετινγκ μιας επιχείρησης από στόμα σε στόμα μέσω Internet. Ξεχωρίστε την διαφορετικότητα από τους ανταγωνιστές σας και διαφημίστε την αυθεντικότητα των προϊόντων/υπηρεσιών. Μαζί θα δουλέψουμε το εργαλείο που θα σας προωθήσει και θα διανέμει στο σωστό κοινό τη διαφήμιση σας. Μαζί θα συνδέσουμε τους παλιούς πελάτες σας με καινούριους για τη σωστή ανάπτυξη σας.

To Digital Advertising είναι η επέκταση του παραδοσιακού marketing μέσω κατάλληλων εργαλείων στο Internet

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, ή αλλιώς SEO, είναι όλες οι ενέργειες σχετικά με τον συντονισμό της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να καταλαμβάνει υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης (λέξεις-κλειδιά) που στοχεύουμε, όπου είναι και το πιο ουσιώδες στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Μια απλή καταχώρηση δεν είναι αρκετή για την διαδικτυακή επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
icon-marketing-sales

Το πρώτο βήμα στην επιτυχία ενός e-commerce site είναι η επιλογή της κατάλληλης e-commerce πλατφόρμας. Υπάρχουν πολλά συστήματα e-commerce όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός eshop, λίγα είναι όμως αυτά που πληρούν τις ανάγκες της επιχείρησης και παράλληλα είναι εύκολα στη διαχείριση τους. Ελάτε να σας παρουσιάσουμε το πιο πλήρες σύστημα διαχείρισης ενός e-shop, με την πιο εύκολη και γρήγορη χρήση και τέλεια συμβατότητα με τις μηχανές αναζήτησης.

Κλείστε σήμερα ραντεβού και μάθετε από κοντά το τέλειο εργαλείο που θα απογειώσει τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

Learn More
Get A Quote

Οι κατάλληλοι συνεργάτες για την διαδικτυακή σας επιτυχία.

ABOUT US

Prestashop Experts

Κατασκευή eshop με μια από τις καλύτερες e-commerce πλατφόρμες στην παγκόσμια αγορά. Εύκολη διαχείριση προϊόντων & παραγγελιών. Όλη η ελληνική αγορά 2 κλικ μακριά.

Content Writing.

Ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών αναλαμβάνει να εμπλουτίσει την ιστοσελίδα σας με κείμενα διαμορφωμένα με λέξεις κλειδιά για το μέγιστη αποτελεσματικότητα στις μηχανές αναζήτησης.

E-mail Marketing

Στείλτε αμέτρητα διαφημιστικά e-mail σε πιθανούς πελάτες και συνεργάτες. Αναλαμβάνουμε την πλήρη δημιουργία και αποστολή διαφημιστικής καμπάνιας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όλες οι υπηρεσίες και οι τεχνολογίες που χρειάζονται για την διαφήμιση και την κατασκευή ιστοσελίδας

Advertising Network: Η υπηρεσία όπου οι διαφημίσεις αγοράζονται κεντρικά μέσω μιας εταιρείας, και εμφανίζονται σε πολλαπλές ιστοσελίδες που έχουν συνεργασία με την εταιρεία για ένα μερίδιο των εσόδων που προέρχονται από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο site τους.

Web 2.0: Ο όρος που αναφέρεται στην 2η γενιά υπηρεσιών Internet. Αυτή περιλαμβάνει εργαλεία αλληλεπίδρασης με το χρήστη και επιτρέπει τη συνεργασία και την ανταλλαγή online πληροφορίών, όπως Social Media, Wikis & Communication tools.

SEO: Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι όλες οι ενέργειες σχετικά με τον συντονισμό της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να καταλαμβάνει υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης (λέξεις-κλειδιά) που στοχεύουμε.

Rich Media: Ο όρος ψηφιακής διαφήμισης όπου περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως βίντεο, ήχο, ή άλλα στοιχεία που ενθαρρύνουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν και να συνεργαστούν με το περιεχόμενο.

Είμαστε εδώ για να απογειώσουμε την επιχείρηση σας!

Μέσα από καινοτομία, δημιουργικές ιδέες και απόλυτη αποφασιστικότητα.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!